maanantai 17. lokakuuta 2011

Kesällä toisen kerranLähdin Lieksaan neuletappaamiseen. Siellä ei ollut pelkästään hienoa ja mukavaa, siellä oli myös rukkeja. Sain kokeilla kehruuta oikeilla välineillä, innokkaiden ja innostavien oppaiden neuvomana. Niin pääsi pahasti elpymään tuo pitkään pinnan alla piileskellyt rukkikuume. Kokeilin montaa erilaista ja yksi tuntui itselleni sopivimmalta. 

This summer I went to Lieksa to meet knitters and spinners. There were several different  spinning wheels. I tried some of the wheels, and decided which I liked the best. A month later I got my own Ladybug.  
Pitkän odotuksen jälkeen kotiovelle kannettiin ikioma rukki, Ladybug.Nyt olen harjoitellut kehruuta ja tutustunut erilaisiin kuituihin. Nopeasti tuo taito kehittyy; lanka alkaa näyttää langalta.

Lately I have been practicing to spin and I have tried different fibres. It is incredible how fast your skills improve!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitäköhän tähän sanoisi? Oooh, wau. ;-) Voi kuinka hienoa osata itse kehrätä! Upeaa lankaa olet saanutkin aikaiseksi. Ei kyllä yhtään huomaa, että olet aloittelija.
Olen itsekin haaveillut opettelevani joskus kehräämään, mutta yrittänyt kuitenkin vältellä tilaisuutta edes kokeilla sitä. Pahoin pelkään, että langat täyttäisivät kodin (kun niitä jo nyt on aivan liikaa).
Hyvää pyhäinpäivää!
Sari

Ninnu kirjoitti...

Onnea omalle rukille! Kauniin näköistä lankaa.

Lankastia kirjoitti...

Kiitos Sari!
En suosittele kehräämistilaisuuksien välttelyä, sillä kehrääminen on vaan niin ihanaa!

Kiitos Ninnu!