torstai 17. syyskuuta 2009

Metsä

Juuri nyt metsä on niin kaunis.
Right now the forest is so beautiful.

Sanovat, ettei nyt ole kunnon ruskaa,
on ollut niin lämmintä ja märkää.
Minusta nämäkin värit ovat kauniita.

They say that there's no good autumn colors,
it's been too warm and rainy.
I do like also the browner shades in the forest.


Idealisti nikkaroi minulle maalaustelineen. Ihailen Idealistin tapaa nikkaroida puusta elementtejä, jotka tavallisesti ostetaan valmiina kaupasta. Valmistumassa on sarana.

The Idealist made an easel for me. I should start painting again! I just love how the Idealist builds this kind of elements. You know, you could buy these things from the store, but then it wouldn't be the same. This is going to be a joint hinge.

Syksyn tullen tuntuu hyvältä jatkaa näitäkin sukkia,
ihan vaan värien takia.
To feel brighter autumn I started knitting these socks again.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, löysin blogisi hiljattain - ja ihastuin oitis käsitöihisi ja maalaiselämänne kuvaukseen. :) Maalaistyttö olen itsekin sielultani, vaikka nyt (toivottavasti väliaikaisesti) kaupungissa asunkin.
Ihania ovat syksyn värit, ja tuo sukkatekeleesi!
Sari

ps. Mistä tuollaisia miehiä saa? ;)

Ilona kirjoitti...

Määkin halua tietää, mistä tuollaisia nikkaroivia miehiä saa!

Omani nikkaroi lähinnä tämän tietokoneeni käyttökuntoon aina kun tämä hajoaa, ja siihen se sitten jääkin. Vaikka onhan sekin kiva, ettei itse tarvitse moisiin inhotuspuuhiin ryhtyä, mutta tarvitsisin vähän muutakin, kuten pari lipastoa ja vaatekaapin...

Satu kirjoitti...

Oi kiitos sinulle tästä väriterapiasta!!

Lankastia kirjoitti...

Kiitos Sari! Toivottavasti pääset vielä maalle asumaan! Ihan jo siksikin, että löysin tuon Idealistin metiköstä, pienestä mökistä.

Ilona! Ai mitä, eiks kaikki miehet nikkaroi jotain. Autoja ja koneita. Niin joo, noi puutyöt taitaa olla nykypäivänä harvinaisempia taitoja..
Ja kuten sanottu, tuo mies löyty metästä. Ehkä niitä on siellä enempikin?

Satu! Ole hyvä vain! Ja kiitos taas!

viipukka kirjoitti...

Oi! Tee ihmeessä itsellesi huopatöppöset! Taatusti lepposat talvitossut. Olin kyllä itekkin miettinyt asiaa, mutta just nyt on niin paljon kaikkee näpertelyä kesken, et jää kyllä myöhemmäksi.. Jouluki tulloo!! =o

viipukka kirjoitti...

Onkin ollut tarkotus kysyä noista vuohista; pureeko ne? Olette läheisissä väleissä, mut huomasin hengaillessani joskus ponitallin Tellervon kanssa, sen näykkivän, kun tahtoi jotain.