sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Sukkaset

On tää neuleblogi.
This is still a knitting blog.


Tein ekat sukat sitten kouluvuosien.
I did first socks since school-years.


lanka / yarn: Colinette: Jitterbug
puikot / needles: 2,5 mm
ohje / pattern: Shur'tugal

Tykkään!


Vielä on kerrottavaa meidän eläinkatraasta.

Se on taas lisääntynyt. Vuohi on laumaeläin ja tarvitsee lajitoveriensa seuraa. Niinpä viikko sitten meille saapui toinenkin vuohi. Eeka on herttainen, rauhallinen ja kiltti parivuotias kuttu. Väinöpappaa se kylläkin alkuun puski niin kovaa ja rajusti, että sivullisia hirvitti. Nyt on arvojärjestys selvitetty, eikä Eekan tarvitse kuin näyttää sarvia, Väinöpappa perääntyy tai juoksee karkuun.

Eeka

Ennen kutun tuloa Väinöpappa vähän koitti laittaa sarvia kiinni meidän tuttujen ihmisten jalkoinin. Alkuun me olimme aikas ihmeissämme. Sitten luettiin, jotta vuohi todennäköisesti kyselee pomon paikkaa. Neuvona moiseen oli ihan tylysti kaataa vuohi kyljelleen. Väinönhän sai sitten kaataa viidestä kymmeneen kertaa päivässä nurin. Eekan muutettua meille ei Väinöpappa ole enää kokeillut sarviaan meihin ihmisiin.

Within a month we have got a few domestic animals. First came a grey goat, Väinöpappa and a rooster, Sir Lancelot. Then we got 9 hens and one rooster more. A week ago our first goat got a girlfriend, Eeka.

4 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Ihanan pirtsakat sukat :) Somia nuo vuohet.

Ninnu kirjoitti...

Kivat sukat! Taidot ovat tallella :).Hurmaavia kotieläimiä teillä!

Satunkaa kirjoitti...

Oikein nätit sukat! Ja ihana Eeka!

Lankastia kirjoitti...

Kiitos Tess ja Satunkaa!

Ninnu, kiitti! Taidot on kummasti tallella, kun lukee hyvää ohjetta :).