sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Kierrekauluri


Idealistin kaulurin innoittamana minäkin tahdoin itselleni kaulurin, mutta minulla ei mielestäni ollut kaulurilangaksi sopivaa lankaa. Lankaa kyllä on monta laatikollista; Idealistin mukaan enemmän kuin tarpeeksi. Mutta ei, kaulurilankaa ei ollut, ei ainakaan mieleistä. Olin jo saanut valmiiksi Thorpeja kaksin kappalein, mutta ennen kuin ehdin edes tuskastua, oli postinkantaja tuonut laatikkoon klubilankaa Ilulta. Ajoitus oli täydellinen! Lanka vastasi täysin ajatuksiani sopivasta kaulurilangasta!Ulkona on noin -14 pakkasta, ei paljon hymyilytä vähissä pukeissa.

Kauluri ei muuten ole helpoin mahdollinen kuvattava.
Mut tästä kaulurista tuli ihana!

Vielä samana iltana tein koetilkun ja laskelmat kauluriin, jonka ohjeeseen olin törmännyt vahingossa ravelryssä. -Joo, olen vihdoin oppinut koetilkun merkityksen: sillä säästää monta purkukertaa ja voi huoletta kokeilla, mitkä puikot sopii parhaiten lankaan ja omaan käsialaan. -Ja joo, olen hankkinut tunnukset ravelryyn, koska niin monessa blogissa kivojen ohjeiden kohdalla lukee "ravelry-linkki, vaatii tunnukset". Spiral cowlkin on sit sellanen. Idealisti-hippi onkin jo jonkin aikaa luokitellut minut "hurahtaneeksi" ja suunnitellut koodavansa joitain estoja tähän macciin, etten pääsisi minkään lankakaupan sivuille.


lanka: Ilun värjäämä puuvillasukkalanka "Nyt reppu jupiset"
puikot: 2,5 mm
ohje: Spiral Cowl

Viikonlopuna käytiin kävelyretkellä ihailemassa lähimaastoa. Kamera oli mukana. Auringosta huolimatta sormet meinasivat kuvatessa jäätyä. Talvinen maisema on vaan niin kaunis!
1 kommentti:

ilu kirjoitti...

Hiano! Ja nopeesti! :)

Tulisitko lankaryhmääni? Se olis täällä: http://www.flickr.com/groups/619597@N25/

ilu