keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Ihana aurinko


Onko nyt jo kevät, kun aurinko tuntuu niin lämpimältä?

The sun is so warm and lovely!
Is it sprig already?Punainen liivi, yksi edellisin postauksen ufoista, on edennyt niin pitkälle, että jonkinlaisen päätöksen olen pakostikin tehnyt. Ennen päätöstä minun piti kuitenkin tehdä yksi tiskirätti langasta, jonka olen saanut joskus joltain. Lanka on todennäköisesti pellavaa. Se oli noin puolentoista metrin mittaisina paloina, sellaisina joita jää, kun on kudottu kangaspuilla. Tässä tiskirätissä on solmu joka toisella rivillä. Jossain toisessa työssä solmut olisivat häiriöksi, tässä ne ovat kuin koristeita.


What to do with a half-way ready red vest? Before I made my mind, I knitted one dishcloth. The yarn is probably linen. Long time ago I got some left overs from weaving, so the yarn was in clippings of 1,5 meters. There is a knot in every other row!


Pesukoneen jäljiltä rätti tosiaan toimii, kuten rätin kuuluu.
After washing the cloth really works.

Saalistajakin on ollut tänään ahkera. Vanha herra on kärsinyt kollikissojen tyyppiviasta, virtsakivistä. Parin vuoden takaisesta leikkauksesta Saalilstaja on toipunut erinomaisesti. Ainoa murhe on se, että eläinlääkärin suosituksen mukaan kissan ei tulisi syödä mitään muuta kuin lääkeruokaa. Saalistaja on nyt viimepäivinä saanut herkkuja vähän liian usein sekä pöydästä että ulkovarastosta.


Aamun ekalta saaliilta Saalistaja söi pään. Tämän toisen saaliin Saalistaja olisi halunnut tuoda sisälle asti.
Me oltiin erimieltä.

The first catch lost it's head. Our Predator wanted to bring this second catch inside.
We did disagree.

Our Predator has cured well after his surgery two years ago. Only worry is that he should not eat anything else but medicalfood. Lately he has had bit too much yummies form the table and the outdoor storage.

Ei kommentteja: