sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Taistot

Hyrr...mikä kylmyys! Ulkona on ollut -30 astetta pakkasta, emmekä ole osanneet lämmittää taloa tarpeeksi. Vaikka pinkit kädenlämmittäjät ovatkin aivan ihanat, paksut, pehmoisat ja lämpimät, ne kädessä on hankala puuhata mitään, mikä vaatii tuntumaa. Esimerkiksi juuri neulominen tuntuu tönköltä juuri tuntuman puutteen vuoksi. Tarvitsin siis kipeästi ohkaisemmat lämmittimet!

enää vain -10 astetta pakkasta ulkonaToista rannustinta tehdessä testasin, kärsiikö tuntuma kutoessa. Ei lainkaan, oikeastaan päinvastoin, kun kädet pysyvät vähän lämpimämpinä.


Vaikka lanka on ohutta, se tuntuu tosi lämpimälle, ja ihanalle iholla. Milano Sockenwollessa on 70% villaa, 20 % silkkiä ja 10 % ramia. Nämä ovat käytössä, jo heti ekan rannustimen valmistuttua!


lanka: Milano sockenwolle
puikot: 3 mm
ohje: Taistolle Kerän kanssa -blogista


Langan tilasin Lankakamarista, jota täytyy nyt tässäkin kehua ripeästä toiminnasta. Olin kylläkin varautunut odottelemaan, kärsimättömästi, mutta kuitenkin, vastausta ja laskua ylitse itsenäisyyspäivän aaton ja pyhien. Mutta mitä vielä, sähköpostissani oli pyhienseudusta huolimatta tarvittavat viestit ja sain tilaukseni kotiin nopeammin kuin olisin uskonut!

2 kommenttia:

Iirismaria kirjoitti...

Voi ihmettä, nytpä tulin iloiseksi! :)Mukavaa, että ohje toimi ja miten kivaa, että joku sitä kokeili. Omat Taistoni ulkoilivat kanssani taannoisella Espanjan camino-vaelluksella ja mukavasti lämmittivät :) Kiittää ja kumartaa :)

Lankastia kirjoitti...

Kiitos ohjeen kirjoittajalle! Taistoissa oli selkeä ja helppo ohje. Vähän tietysti jouduin muuntamaan: aloitussilmukoita minulla oli 35 ohjeen 56 sijasta.