maanantai 20. huhtikuuta 2009

Kesälumi

Summer-snow

En olisi ikinä uskonut, että voisin koskaan kyllästyä lumeen! Mutta nyt tosiaan tuntuu, että kevät olisi saanut jo sulattaa kaiken lumen. Lumi ei edes ole enää sellaista ihanaa talvista lunta, vaan ainakin harmaina auringottomina päivinä sellaista rakeista mössöä. Kaipaan värejä: kirkkaita kevätkukkia sekä nurmen ja lehtien ihania vihreän sävyjä. Valitsinkin juuri siksi huiviini kesäisen vihreän langan.

I thought I would never get bored with snow. Now I'm waiting so much the snow to melt away! I need to see colors around me. I miss the bright spring flowers and the lovely greens in grass and leaves. Therefore I picked up summer-green color for the scarf.


Toisaalta lumi on kyllä hyvä ja rauhallinen kuvausalusta.
Hankikantoakin riittää
ainakin siihen asti, kunnes uppoaa polvia myöten.The scarf was pleasant to knit. The yarn felt lovely on my fingers and I got good grip on knitting. From start to bind-off I felt that the scarf is almost finished. There was a good rhythm in the pattern.

Huivi oli mitä miellyttävin neuloa. Lanka tuntui käsissä ihanalle ja työssä oli loistava tekemisen vire, jota voisi kuvata lauseella "tää on kohta valmis". Alun sileä neule tuntui valmistuvan hetkessä, samoin kuin ensimmäinen kaavio. Toisen kaavion toistoissakin oli tunne: kohta alkaa vimeinen kaavio, ja sittenhän tää on valmis. Olisipa aina tämmöinen työvire!lanka / yarn: colinette: jitterbug
puikot / needles: 4,5 mm
ohje / pattern: Lumi UllastaKukat.
Sisällä voi leikkiä, että on jo kevät.
Pihassa kukat vielä odottavat kasvukautta lumien alla.
Flowers.
Indoors you can pretend it's spring already.
Outdoors the flowers are still resting under snow.

Ei kommentteja: