sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Talvesta Kevääksi

Winter becomes Spring

Talvi-iltojen huivi valmistui nyt pääsiäisenä. Kyllä tämä kuitenkin on selkeästi keväthuivi: niin kepeän tuntuinen se on. Huivi tuntuu ihanalta sekä kaulalla että harteilla.Huivin alkumetreillä olin lähes vakuuttunut siitä, etteivät ohje ja lanka sovi lainkaan yhteen. Jostain syystä en vain voinut purkaa työtä. Onneksi, sillä nyt valmiina tykkään tästä huivista. Yllättävää, mutta minusta mikään tässä ei riitele, vaikka mallikuvio kulkeekin pystysuuntaan ja langan väriraidat vaakaan.

This was supposed to be a winter shawl. Though it feels nice and light, so I think it should be a spring scarf. I was worried about that the pattern is upright and the stripes are vertical. On the finished scarf there's no battle, and I like this scarf a lot.


Tätä huivia oli miellyttävä tehdä, tekemiseen jäi koukkuun. Vähän jopa harmitti, että lankaa oli vain 100 grammaa. Toisaalta huivi on juuri sopivan kokoinen minulle: 125 x 40 cm. Ja olen aloittanut jo seuraavan huivin.

It was pleasant to knit this scarf. I got hooked, so I was a bit disappointed I had only 100 g yarn. On the other hand: the scarf is just the right size for me: 125 x 40 cm. And I have started to knit another scarf.


lanka / yarn: "Tuuti" bambu/silkkisukkalanka from Ilu
puikot / needles: 4 mm
ohje / pattern: Nuolitanssi

Ei kommentteja: