perjantai 4. toukokuuta 2012

Iltavilli


Lumet ovat jo melkein sulaneet. Tytöistä on selvästikin hienoa rallitella koko pihan leveydeltä. Illan hämärässä sai aika vauhdikkaita kuvia. 

Running!
At last the snow is almost gone! Our girls seem to be thrilled of a snow-free garden. The pictures I took in a dim light are quite fast. 

Vauhdissa pienempi mustavalkoinen kuttu häviää lähes saman väriseen maastoon.
 Our black&white doe disappears easily in to the background.5 kommenttia:

ArualMaria kirjoitti...

Hehee, onpa tosiaan vauhdikkaita kuvia! Noista välittyy innostunut tunnelma varsin hyvin! :D

outi kirjoitti...

Kevätiloa sanan varsinaisessa merkityksessä! Hienoja kuvia!

Ninnu kirjoitti...

Ihania kuvia! Jokainen.

Viipukka kirjoitti...

Huhuu vuohipukit! Haastoin sinut! :)

Katja V kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.